Incepanad cu 1 ianuarie 2024, va rugam consulati noile tarife actualizate care contin tva, in conformitate cu normele legale.

7 motive sa obtii un CERTIFICAT CAMBRIDGE

7 motive sa obtii un CERTIFICAT CAMBRIDGE

1) Traditia. Universitatea Cambridge (dupa numele orasului Cambridge care se afla la 80 km distanta de Londra), fondata in 1209, este in top 5 universitati din lumea intreaga. Cambridge English Language Asessment este parte a Universitatii Cambridge si ofera evaluari ale nivelului de limba engleza inca de acum 100 ani.

2) Notoritatea. Anual peste 5 milioane de examene Cambridge de diferite tipuri sunt luate in intreaga lume.

3) Evaluarile progresive pentru engleza generala, (in mare majoritate populare in randul elevilor) Enumeram:
Cambridge English: Starters (YLE Starters)
Cambridge English: Movers (YLE Movers)
Cambridge English: Flyers (YLE Flyers)
Cambridge English: Key (KET)
Cambridge English: Preliminary (PET)- achivaleaza cu testul de limba pentru clasele bilingv- engleza si proba de limba straina la Bacalaureat.
Cambridge English: First (FCE)- echivaleaza cu proba de limba la Bacalaureat
Cambridge English: Advanced (CAE)
Cambridge English: Proficiency (CPE)

4) Recunoasterea: Examenele Cambridge sunt recunoscute de peste 20.000 de universitati din lumea intreaga, companii si organizatii de renume mondial, imbunatatesc oportunitatile de angajare si largesc paleta de optiuni de munca si studiu. Certificatele Cambridge au valabilitate nelimitata in timp, fiind practic pe viata.
PET- echivaleaza cu testul de limba pentru clasele bilingv-engleza.
FCE- echivaleaza cu proba de limba la Bacalaureat.

5) Evaluarile specializate in domeniul academic si profesional: Enumeram certificatele Cambridge English: Business (3 nivele), Cambridge English: Legal, Cambridge English: Financial si cetificate care atesta abilitatile de predarea a limbii engleze.

6) Raportarea detaliata si pregatirea variata.Cambridge English Scale reprezintă un set de punctaje folosite pentru transmiterea rezultatelor la examenele Cambridge English venind în sprijinul tuturor celor implicați, respectiv candidați, profesori, universități și oficii de imigrație.
Pregatirea pentru cele 4 competenţe (Reading, Writing, Listening și Speaking) este diversa, permite combinarea metodelor moderne de invatare, asigura comunicare si interactiune intre cursanti intr-o atmosfera prietenoasa propice invatarii.

7) Accesibilitatea. Se primesc inscrieri din partea candidaților individuali și se organizeaza examene în școli și instituții din peste 50 de orașe din România. Baia Mare este pe lista localitatilor unde Consiliul Britanic organizeza examene Cambridge.

Centrul educational PlusCreativ ofera pregatire pentru atestatele Cambridge English: Preliminary (PET) si Cambridge English: Advanced (CAE)

 Tie care certificat Cambridge ti se potriveste?

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!