Incepanad cu 1 ianuarie 2024, va rugam consulati noile tarife actualizate care contin tva, in conformitate cu normele legale.

Importanța educației

Importanța educației

Nu am scris demult pe blog, mi-a venit în minte câte o idee pe care să o împărtășesc cu voi....apoi, eu luându-ma cu altele, s-a pierdut.

De curând mi-am facut cont pe OpenAi.com si m-am jucat, la propriu!

Ce este OpenAi?

OpenAI este un laborator de cercetare a inteligenței artificiale format din corporația cu scop lucrativ OpenAI LP și compania-mamă, organizația non-profit OpenAI Inc. Compania, efectuează cercetări în domeniul inteligenței artificiale cu scopul declarat de a promova și dezvolta IA prietenoasă într-un mod de care să beneficieze întreaga omenire. Organizația a fost înființată la San Francisco la sfârșitul anului 2015 de Elon Musk, Sam Altman și alții..

Am accesat sectiunea Playgoud (spațiu de joacă) i-am dat de lucru topicurile de mai jos. Iată copy-paste ce mi-a răspuns:

Importanța educatiei.

"Educatia este importanta pentru ca ne ajuta sa ne dezvoltam abilitatile, sa invatam si sa ne intelegem lumea din jurul nostru. Ne ajuta sa ne dezvoltam competentele de gandire critica si sa ne imbunatatim abilitatile cognitive. Educatia ne ajuta, de asemenea, sa ne pregatim pentru cariera si sa ne ajutam sa ne atingem potentialul maxim. Educatia ne ofera cunostinte si abilitati necesare pentru a avea succes in viata".

Despre limba maternă...

"Limbile materne sunt vitale pentru o mai bună înţelegere a culturii şi istoriei unei naţiuni. Acestea sunt o parte fundamentală a identităţii naţionale a unei ţări. Limba maternă oferă acces la cultură şi istorie, precum şi la alte limbi. De asemenea, limbile materne joacă un rol important în comunicarea dintre persoane. Acestea oferă o modalitate de a comunica şi se pot face referiri la istorie, cultură şi evenimente. De asemenea, limbile materne pot ajuta la educarea copiilor. Învaţarea limbii materne le oferă copiilor fundamentele necesare pentru a învăţa alte limbi străine. În plus, limbile materne joacă un rol important în dezvoltarea economică a unei ţări. Acestea oferă o modalitate de a comunica cu clienţii şi de a face afaceri în alte ţări. Limba maternă poate fi folosită pentru a accesa informaţii din alte ţări, ceea ce poate contribui la îmbunătăţirea economiei. În cele din urmă, limbile materne oferă o modalitate de a se exprima. Acestea oferă o modalitate de a comunica sentimentele, gândurile şi emoţiile. Limba maternă poate ajuta la îmbunătăţirea abilităţilor de comunicare, precum şi la îmbunătăţirea înţelegerii culturale şi istorice".

Vedeti si voi...OpenAi e un loc de joacă util, dar care deja a născut multe discuții și controverse. 

OpenAI a creat chatbotul ChatGPT. Un chatbot este o aplicație software concepută pentru a imita o conversație de tip uman pe baza indicațiilor utilizatorului.

Iată ce am obținut eu de la ChatbotGPT (parte din OpenAi) referitor la importanța educației:

"Educația este importantă pentru o serie de motive, inclusiv:

  1. Dezvoltarea abilităților cognitive și intelectuale
  2. Formarea valorilor și a deprinderilor
  3. Pregătirea pentru carieră și succes profesional
  4. Îmbunătățirea calității vieții și a standardului de viață
  5. Cunoașterea și înțelegerea lumii din jur
  6. Dezvoltarea emoțională și socială
  7. Cetățenie activă și participare socială."

Facând o analiză a celor două răspunsuri primite la "importanța educației" ( și acesta este un exeplu minuscul raportat la potențialul ce-l are), nu e de mirare că prestigiosul Institut de Studii Politice din Paris, a anunţat vineri 27 ian 2023 că le interzice studenţilor să folosească softul de inteligenţă artificială ChatGPT,capabil să răspundă la întrebări, să redacte texte, inclusiv teme ale elevilor şi studenţilor.

Vă recomand să descoperiți singuri universul OpenAi! Secțiunile de atins sunt multiple si surprinzatoare!

Sa fim recunoscători pentru prezent, să privim cu încredere spre viitor!

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!