Profesor Lăcrămioara Rad

Cu o activitate la clasă de peste 20 de ani pe tărâmul biologiei, aleg să cred că pe un profesor îl recomandă, dincolo de pregătirea profesională, atât stilul, strategia didactică proprie, cât și capacitatea de-a se armoniza cu potențialul și dorințele elevilor săi, toate acestea reflectându-se în bună parte , în reușitele acestora la examene, concursuri. Iar pentru un adevărat dascăl, reușitele elevilor săi reprezintă adevăratul balsam, adevărata răsplată.

Predau biologia cu drag.

Totul este frumos și ușor în biologie atunci când:

- noțiunile sunt percepute logic, deslușind relațiile structură – funcție si

- noțiunile sunt corelate cu latura aplicabilității lor practice.

Chiar dacă uneori pare tumultos și pretențios, materia devine accesibilă elevilor ca urmare a explicatiilor pe care le prezint.

Dacă pentru pregătirea bacalaureatului la biologie (varianta XI-XII) ,,Genetica umană” – rămâne știința secolului XXI care prinde avânt la nivel de cercetare, cu siguranță cea care va capacita mai spectaculos va fi ,,Anatomia și fiziologia umană”.

Vă aștept cu drag la cursul de pregătire a biologiei pentru bacalaureat ,, Anatomie și fiziologie umană, genetică și ecologie umană” (varianta XI-XII), care se va desfășura la sediul centrului educațional PlusCreativ, str Progresului nr 27.

www.pluscreativ.ro/Biologie