Profesor Babici-Buda Andrei

Engleza

Întâlnindu-l pe domnul profesor Andrei Babici-Buda pe stradă n-ai putea da greș cu privire la profesia dumnealui. E oarecum rupt dintr-un film clasic englezesc cu profesori pasionati si muncitori, preocupati de standarde educaționale si reușita elevilor.

După o experiență de aproape 10 ani la catedră, domnul profesor simte că cele mai mari salturi în abilitațile de exprimare și la perfecționarea gramaticii le reușesc elevii pe parcursul gimnaziului și de aceea a preferat, in cadrul parteneriatului cu centrul nostru educațional, să susțină aceasta categorie de vârstă.

Pregătirea propusă de domnul profesor pentru atestatele Cambridge este variată și modernă, dotarea multimedia permite desfășurarea de cursuri interactive si de succes, cu dezvoltarea vocabularului, a abilităților de scris, citit și vorbit. Domnul profesor oferă periodic feedback constructiv, astfel încat fiecare elev percepe progresul inregistrat.

Considerăm că scopul limbii engleze, cât și a examenului Cambridge, este de a ne apropia mai mult pe unii de alții la nivel global, deschizându-ne, astfel, ușile spre o cultura si civilizație noua, una plină de oportunitați și experiențe inedite.

Va așteptăm la cursul

Curs limba engleză - Cambridge- pentru elevi de gimnaziu