Prof Raluca Sasaran

Engleza

In anul 2008 am absolvit Facultatea de Litere, cu specializarea in Limba si Literatura Engleza. De atunci si pana in prezent am profesat pe doua planuri: atat ca profesor, cat si ca traducator. De peste zece ani lucrez cu si alaturi de copii. Imi place sa cred ca reusesc sa ma fac iubita si apreciata nu doar prin intermediul muncii, ci si prin dragostea si rabdarea fata de elevi de la cele mai fragede varste.
Cursurile se adreseaza elevilor din clasele primare si au ca scop aprofundarea cunostintelor de limba engleza din primii ani de scoala, dar totodata si fixarea bazei pentru anii de studiu ce vor urma. Imi propun ca prin intermediul acestor cursuri sa sporesc interesul copiilor dumneavoastra pentru limba engleza.

Consider ca dezvoltarea abilitatilor de limba, asa cum sunt examinate la probele Cambridge, este foarte importanta, complexa si variata, starnind si mentinand interesul cursantilor atat pentru scris cat si pentru citit si ascultare.

Cu implicare ii putem sustine si pregati pe elevi inca din clasa a iv a pentru perspectiva obtinerii certificatului Cambridge PET, atat de folositor pentru copiii de gimnaziu, si nu numai!

Am acceptat si provocarea de a coordona pregatirea grupelor de adulti si, mergand pe principiul diversitatii in predare si aplicarea metodelor moderne, interactive, cursantii isi insusesc structuri noi si reusesc sa faca progresele la care se asteapta. 
Meditatiile se desfasoara la sala de pe strada Progresului nr 27. 
Join us now!
Va asteptam cu drag!

Curs engleza interactiva elevi III-VI
Curs engleza interactiva elevi I-II

Tabara limba engleza 20-24 iunie 2022
Tabara limba engleza 27 iunie - 1 iulie