• 02 Oct, 2022
  • Limba română

Descrierea cursului

Acest curs dorim să fie adaptat cerințelor cursantilor, nivelului lor de intelegere și să servească scopului pentru care aceștia doresc invățarea limbii române - examene, comunicare.

Cursul se va desfasura la sediul nostru de 2 ori pe săptamână, in sedințe de 90 de minute.

Profesor coordonator Veronica Velea

Inscrie-te

  • 14 Jul, 2022
  • Limba română

Descrierea cursului

Start înscrieri meditații pentru clasa a VII-a, limba română.

Materia de clasa a 7-a la limba română e complexă și condensată, o spun și elevii, și profesorii...

Alături de doamna profesoară Codruța Cozma veți pregăti cu rabdare și temeinic fiecare temă.

Doamna profesoară va răspunde întrebărilor ivite pe parcursul săptămânii, va oferi explicații și va preda modalitățile corecte de abordare a textelor literare și a compunerilor.

Informațiile structurate și aprofundate dobândite pe parcursul acestui curs vă vor ajuta să obtineți note bune și foarte bune la școală și sa pășiti cu încredere maximă în clasa a 8-a.

Cursul are loc săptămânal (în fiecare zi de VINERI de la ora 15:00 la 16:30, durează 90 de minute și se desfășoară la sediul centrului educațional PlusCreativ - str Progresului nr 27. Trif pe ședinta- 50 de lei.

Profesor coordonator Codruta Cozma

Inscrie-te

  • 14 May, 2022
  • Limba română

Descrierea cursului

Conceput pentru elevii care se pregătesc să susțină examenul de bacalaureat, cursul de limba și literatura română propune un conținut științific de calitate, structurat în conformitate cu tematica din programă. Studiul limbii și literaturii române pentru acest examen presupune, pe lângă abordarea aprofundată a textelor aparținând autorilor canonici, dezvoltarea unei gândiri creative și a unor competențe necesare diverselor situații de comunicare.

Cursul va avea loc săptămânal începând cu a doua saptămână a anului școlar 2022-23, dureaza 90 minute și costa 50 de lei/ ședință. Estimăm o grupă în medie de 5-7 elevi. Orar LUNI de la ora 16:00-17:30.

Pentru o pregătire responsabilă si notă foarte bună la Bacalaureat la limba română, te invităm sa te înscrii la acest curs.

Cursul este coordonat de doamna profesoara Adriana Mester.

Inscrie-te

  • 28 Sep, 2018
  • Limba română

Descrierea cursului

 

Ne mândrim cu rezultate deosebile la concursurile de admitere in clasa a V-a. Va multumim pentru increderea acordata si asteptam înscrierile pentru anul scolar viitor

Începem  in 12 septembrie 2022. Va rugam consultati orarul grupelor in jocul paginii.

Dacă sunteți interesați de participarea la acest curs, vă rog să apăsați butonul "Înscrie-te" din josul paginii. Locuri limitate, vă rog să vă înscrieți din timp.

Cursurile încep în septembrie, cu o ședință de 1 oră săptămânal în ziua de LUNI. Orarul este provizoriu. Înscrierea la acest curs nu este condiționată de înscrierea la meditațiile la matematică. Alegerea vă aparține.

Ești elev bun și ambițios? 

Îți dorești să studiezi încă din clasa a v-a la Colegiul Național "Gheorghe Șincai"? Consideri acest colegiu un mediu propice pentru dezvoltarea ta?

În pregătirea ta pentru admitere iți putem oferi un suport în aprofundarea problemelor de gramatică și ghidaj pentru receptarea și redactarea textelor.

Meditațiile au loc, pentru prima grupa in principiu LUNI de la ora 17:00 la 18:00, iar cu a doua grupa Vineri de la 17:00 la 18:00. Începem în septembrie 2022.

Orarul poate suferi modificari 

Pregatirea este coordonata de Prof Codruța Cozma.

Tariful este de 35 lei pe ședință de o ora. In medie vor fi 15 elevi pe grupa. Meditațiile se țin cu minim 5 elevi.

 

Inscrie-te

admitere clasa V-a Șincai, meditații limba română, aprofundare gramatica, super-profesor limba română


  • 28 Mar, 2018
  • Limba română

Descrierea cursului

START înscrieri meditații an școlar 2022-2023!

Cursurile încep în septembrie, cu o ședință de 90 de minute in fiecare săptămână.

Acest curs de pregătire (meditații limba română) este dedicat viitorilor elevi de clasa a VIII-a. Cele 90 de minute de curs vor cuprinde predare, testări, recapitulări si simulări. Voi fi un real sprijin pentru completarea si consolidarea cunoştinţelor la limba română, astfel încât să fiți încrezători in forțele proprii și să obțineți punctaje care să vă permită accesul la cele mai prestigioase licee din județ.

Pe parcursul acestui curs vom dezvolta gândirea critică, creativitatea, spiritul reflexiv, consolidându-se astfel competențele fundamentale ce stau la baza comunicării eficiente, persuasive, necesare în orice manifestare discursivă umană.

Meditațiile se desfăşoară la sediul PlusCreativ, str Progresului nr 27,  în ficare zi de LUNI de la ora 15:30 pâna la 17:00.

Pot participa elevi din orice unitate şcolară.
Durata unei sesiuni de pregătire durează 90 minute și costă 50 lei. Plata se va face  la fiecare sedinta sau lunar și anticipat în contul societății. Estimăm grupă în medie de 10 elevi.

Ai ocazia să te pregătești alături de cei mai buni!
Pregătirea este coordonată de Profesor Codruta Cozma

Inscrie-te

meditatii examen capacitate, profesor implicat, limba româna, testare națională, meditatii cu profesor deosebit, profesor competent, liceu de prestigiu,