Ordine: 
1

 • 11 Nov, 2022
 • Matematica

Descrierea cursului

La solicitarea dumneavoastra constituim o noua grupa- meditatii matematica pentru clasa a 5-a!

Matematica de clasa a V-a nu-i usoara. O spun chiar profesorii. Fii vigilent si tine pasul! Inscrie-te la meditatii!

Dorim sa venim în sprijinul elevilor proaspăt intraţi in clsa a v-a, sa atenuăm impactul pe care îl are în viaţa de şcolar trecerea de la învăţător la profesor. Acest curs le va fi de un real ajutor elevilor pentru a simila cât mai bine matematica, pentru a inţelege noţiunile necesare sa construiască o baza solida pentru clasele superioare.

Meditatiile se desfăşoară la sediul nostru in fiecare sambata incepand cu ora 10:00 si dureaza 60 minute, pana la ora 10:00. Costul unei sedinte este de 35 lei. Pot participa elevi din orice unitate şcolară. Preconizăm să începem in ianuarie 2023.

Inscrie-te

 • 29 Aug, 2022
 • Matematica

Descrierea cursului

in curand...

Meditațiile la matematică se desfăşoară săptamanal în zilele de MARTI de la ora 17:30 la 19:00 la sediul PlusCreativ - str Progresului nr 27.

Cursul durează 90 minute și costă 50 lei. Estimăm grupă de 7 elevi. Pot participa elevi din orice unitate școlară.

Inscrie-te

 • 29 Aug, 2022
 • Matematica

Descrierea cursului

Meditațiile la matematică se desfăşoară săptamanal în zilele de MARTI de la ora 16:00-17:30 la sediul PlusCreativ - str Progresului nr 27. Orarul este provizoriu.Cursul durează 90 minute și costă 50 lei. Plata se va face cash la fiecare ședinta. Estimăm grupă de maxim 7 elevi. Pot participa elevi din orice unitate școlară.Profesor coordonator - Vasile Ienuțaș

Inscrie-te

 • 29 Aug, 2022
 • Matematica

Descrierea cursului

Va așteptăm cu drag să va înscrieti, mai ales dacă la loc fruntaș în preferințele dvs se alflă Colegiul Național "Vasile Lucaciu". 

Pentru explicații pertinente și abordare de probleme dificile, pentru a te simti într-un mediu concurențial pozitiv te așteptăm sa îți șlefuiești abilitațile alturi de viitori concurenti la admiterea la colegii de prestigiu din judet.

În această grupă de pregătire fiecare elev va găsi un potrivit dezvoltării, va beneficia de explicații clare și o paleta larga de tipuri de probleme si exercitii. Pe parcursul anului scolar elevii vor înregistra progrese considerabile, vor dobândi încredere în forțele proprii si pregătirea sistematică va da roade la momentul potrivit! Examenul va avea loc în primăvara anului 2023.

O sesiune de pregătire durează 60 de minute și are loc săptâmanal, sâmbata de la ora 9:00- 10:00, la sediul PlusCreativ - Progresului 27. Tarif- 35 de lei.

Profesor coordonator - Vasile Ienuțaș

Inscrie-te

 • 26 Jul, 2022
 • Matematica

Descrierea cursului

E important să ții pasul cu programa la matematica în clasa a V-a. Pregătește-te la timp, nu lăsa materia să se acumuleze! Meditațiile pentru consolidarea și aprofundarea materiei îți vor fi de ajutor si vor atenua impactul pe care il are clasa a V-a in viata de scolar.

Adă la curs orice nelămurire/întrebare/problemă nerezolvată și domnul profesor va gasi calea să întelegi soluția.
Cu o experientă pedagogică și cu mult tact, Profesor Florin Bojor reușește, prin predare combinată cu exerciții variate, să îmbunătățească rezultatele elevilor la matematica! 
Investește în copilul tău, investește în viitor!

Meditațiile se desfășoară săptămânal la sediul PlusCreativ (str Progresului 27) în fiecare zi de JOI de la oara 15:30 la 16:30. Cursul durează 60 minute și costă 35 lei. Pot participa elevi din orice unitate școlară.

Pregătire cu responsabilitate - titular curs profesor Florin Bojor.

Inscrie-te

 • 24 May, 2022
 • Matematica

Descrierea cursului

Start înscrieri medițatii matematică pentru elevii de clasa a IV-a care doresc să dea admitere în clasa aV-a pentru a urma gimnaziul la Colegiul Național "Ghe Șincai".

Începem în septembrie în prima săptamână de școală. În această grupă de pregătire fiecare elev va găsi un mediu concurențial constructiv, va beneficia de explicații clare și o paleta larga de tipuri de probleme si exercitii. Pe parcursul anului scolar elevii vor inregistra progrese considerabile, vor dobandi incredere in fortele proprii si pregatirea sistematică va da roade la momentul potrivit! Examenul va avea loc în primăvara anului 2023.

O sesiune de pregătire durează 60 de minute și are loc săptâmanal, in fiecare JOI de la ora 16:30 la ora 17:30, la sediul PlusCreativ - Progresului 27. Tarif- 35 de lei.

Accepti provocarea? Ești hotarât sa faci "un salt" la matematica? Apasă butonul "Inscrie-te!" de mai jos.

Pregătirea acestei grupe este coordonata de Prof Florin Bojor.

Inscrie-te

 • 12 Sep, 2020
 • Matematica

Descrierea cursului

Primim înscrieri la meditații matematică pentru clasa a 7-a, cursuri cu prezenta fizica pentru anul școlar 2022-2023!

Aceasta grupă se adresează elevilor care îndrăgesc matematica si au un nivel ridicat de pregătire! Vă plac provocările? Așteptăm cu drag să vă înscrieți! 

Ecuații și necunoscute? Patrulatere....cercuri? Formule? Meditațiile  la clasa a VII-a presupun activitați combinate de predare și rezolvări de probleme. Elevii vor primi explicații suplimentare acolo unde sunt nelămuriri.

Rezervă-ți locul să poți beneficia de explicațiile unui profesor excepțional!
Oferim echilibru într-un mod coerent, asigurăm elevilor un progres eficient prin aprofundarea/consolidarea noțiunilor din programă.

Meditațiile presupun activitate de predare, urmată de temă și sesiuni de întrebări. Cursurile  vor avea loc, saptămanal, în sedințe de 90 de minute. Tarif - 60 de lei/ ședinta.

Orar- MARTI de la oara 17:30-19:00.

Pentru rezultate remarcabile pregătește-te alături de cei mai buni!

Coordonator curs Profesor Florin Bojor.

 

Inscrie-te

Profesor dedicat, rezultate deosebite,

 


 • 11 Aug, 2020
 • Matematica

Descrierea cursului

Start înscrieri pentru meditații matematică clasa a 11-a, cu prezenta fizica, la sediul PlusCreativ, Baia Mare, str Progresului 27.

Pregătire cu responsabilitate, eficiență maximă!

Elemente de calcul matriceal și sisteme de ecuații liniare, elemente de analiză matematică.......toate pe înteles.

Meditațiile presupun activitate de predare online, urmată de temă și sesiuni de întrebări. Pot participa elevi din orice unitate școlară. Cursurile  vor avea loc săptamânal, în ședinte de 90 de minute. Tarif -50 de lei/ ședintă, plata se va face lunar și anticipat, in contul societații.

Orar provizoriu -MIERCURI de la 17:00.

Pentru rezultate remarcabile pregătește-te alături de cei mai buni!

Esti hotarât? Apasă butonul "INSCRIE-TE" ca să ai parte de o pregătire super!

Profesor coordonator - Magnolia Tilca.

Inscrie-te

pregatire matematica  clasa XI


 • 19 Sep, 2019
 • Matematica

Descrierea cursului

Meditații matematică pentru clasa a Vi-a . Sesiunile vor cuprinde rezolvarea diferitelor tipuri de probleme.
Dacă vrei ca al tău copil sa aiba parte de o pregătire solidă la matematică, noi putem fi un sprijin. Cu inspirație și atenție putem ajuta copiii să abordeze matematica cu mai multa încredere, să lămurim aspectele neclare ale materiei predate și să le oferim spre rezolvare o paletă largă de exercitii pentru aprofundare și consolidare. 

Întrebările sunt binevenite!

Meditațiile se desfăşoară în fiecare saptamana MIERCURI începând cu ora 15:30 și durează 90 minute, pană la ora 17:00. Cursurile se tin la sediul PlusCreativ, strada Progresului nr 27.
Costul unei ședinte este de 50 lei. 

Pot participa elevi din orice unitate şcolară. 

Pregătirea este coordonata de prof Gheorghe Boroica.

Inscrie-te

matematica clasa a VI-a


 • 19 Sep, 2019
 • Matematica

Descrierea cursului

Start înscrieri meditații pentru elevii de clasa a VIII-a! Când ești hotărât să ai parte de o pregătire foarte bună pentru Evaluarea Naționlă, apasă butonul INSCRIE-TE din josul paginii!

Ne vdem din septembrie 2022!

Venim în sprijinul elevilor care doresc o pregătire îndeaproape pentru examenul de la sfarșitul clasei a VIII-a. Adaptăm pregătirea și predarea așa încât elevii să facă față ultimelor modele de examene. Cu deosebit tact pedagogic și implicare, Profesor Universitar Magnolia Tilca coordonează cu atenție fiecare elev individual pentru a-și completa și consolida cunoștințele.
Sunt binevenite întrebările, nelămuririle, astfel încât, cu tenacitate și perseverență, elevii să înregistreze progrese remarcabile.
Cursurile vor combina recapitularea, aprofundarea materiei conform programei școlare, exerciții și probleme variate, adaptate pe nivelul fiecărui elev. Apreciem efortul elevului și al părintelui și vă asigurăm de toată susținerea noastră pentru reușita copilului Dvs la liceul dorit.

Meditațiile la matematică au loc saptamanal, in principiu in fiecare MARTI de la ora 16:00 la ora 17:30, costul unei ședințe fiind de 45 de lei. Plata se va face lunar si anticipat in contul societatii. Participă elevi din orice unitate școlară.

Pregătirea este condusă de Prof Univ Dr Magnolia Tilca

Inscrie-te

 

 

 

Pages