Ordine: 
1

 • 12 Sep, 2020
 • Matematica

Descrierea cursului

START înscrieri meditații matematică pentru clasa a 7-a. Cursuri ONLINE anul școlar 2021-2022!

Ecuații și necunoscute? Patrulatere....cercuri? Formule? Meditațiile online la clasa a VII-a presupun activitați combinate de predare și rezolvări de probleme. Elevii vor primi explicații suplimentare acolo unde sunt nelămuriri.

Rezervă-ți locul să poți beneficia de explicațiile unui profesor excepțional!
Oferim echilibru într-un mod coerent, asigurăm elevilor un progres eficient prin aprofundarea/consolidarea noțiunilor din programă.

Meditațiile presupun activitate de predare online, urmată de temă și sesiuni de întrebări. Cursurile  vor avea loc online, saptămanal, în sedințe de 90 de minute. Tarif - 50 de lei/ ședinta, plata se va face lunar și anticipat. 

Orar- marti de la oara 17:30.

Accesul la meditațiile online se va face pe bază de cod/link și presupun o adresă de tip @gmail.com și un echipament corespunzător din partea cursantului (calculator și conexiune internet).

Pentru rezultate remarcabile pregătește-te alături de cei mai buni!

Coordonator curs Profesor Florin Bojor.

 

Inscrie-te

Profesor dedicat, rezultate deosebite,

 


 • 09 Sep, 2020
 • Matematica

Descrierea cursului

Start înscrieri pentru meditații  MATEMATICA clasa a 12-a - pregătire pentru BACALAUREAT!

Pregătire cu responsabilitate, eficiență maximă!

Integrale, polinoame, derivate....grupuri?

Meditațiile presupun activitate de predare online, urmată de temă și sesiuni de întrebări. Pot participa elevi din orice unitate școlară. Cursurile  vor avea loc săptamânal la sediul PlusCreativ (Progresului nr 27), în ședinte de 90 de minute. Tarif - 50 de lei/ ședintă, plata se va face lunar și anticipat, in contul societații. Orar JOI de la ora 16:00- 17:30.

Pentru rezultate remarcabile pregătește-te alături de cei mai buni!

Ești hotărât? Apasă butonul "INSCRIE-TE" ca să ai parte de o pregătire super! Maxim 5 elevi în grupă.

Profesor coordonator Magnolia Tilca.

Inscrie-te

 • 11 Aug, 2020
 • Matematica

Descrierea cursului

Start înscrieri ONLINE pentru meditații matematică clasa a 11-a!

Pregătire cu responsabilitate, eficiență maximă!

Elemente de calcul matriceal și sisteme de ecuații liniare, elemente de analiză matematică.......toate pe înteles.

Meditațiile presupun activitate de predare online, urmată de temă și sesiuni de întrebări. Pot participa elevi din orice unitate școlară. Cursurile  vor avea loc online, săptamânal, în ședinte de 90 de minute. Tarif - 50 de lei/ ședintă, plata se va face lunar și anticipat, in contul societații.

Orar - miercuri de la 17:30.

Accesul la meditațiile online se va face pe bază de cod/link și presupun o adresă de mail tip ........@gmail.com și un echipament tehnic corespunzător din partea cursantului (calculator și conexiune internet).

Pentru rezultate remarcabile pregătește-te alături de cei mai buni!

Esti hotarât? Apasă butonul "INSCRIE-TE" ca să ai parte de o pregătire super!

Profesor coordonator Florin Bojor

Inscrie-te

pregatire matematica online clasa XI


 • 19 Sep, 2019
 • Matematica

Descrierea cursului

Meditații matematică pentru clasa a Vi-a . Sesiunile vor cuprinde rezolvarea diferitelor tipuri de probleme.
Dacă vrei ca al tău copil sa aiba parte de o pregătire solidă la matematică, noi putem fi un sprijin. Cu inspirație și atenție putem ajuta copiii să abordeze matematica cu mai multa încredere, să lămurim aspectele neclare ale materiei predate și să le oferim spre rezolvare o paletă largă de exercitii pentru aprofundare și consolidare. 

Întrebările sunt binevenite!

Meditațiile se desfăşoară online în fiecare LUNI începând cu ora 13:30 și durează 90 minute, pană la ora 15:00. Cursurile se tin la sediul PlusCreativ, stra Progresului nr 27.
Costul unei ședinte este de 50 lei. Plata se va face lunar și anticipat în contul societătții.

Pot participa elevi din orice unitate şcolară. 

Pregătirea este coordonata de prof Gheorghe Boroica.

Inscrie-te

matematica clasa a v-a


 • 19 Sep, 2019
 • Matematica

Descrierea cursului

Start înscrieri meditații ONLINE pentru elevii de clasa a VIII-a! Când ești hotărât să ai parte de o pregătire foarte bună pentru Evaluarea Naționlă, apasă butonul INSCRIE-TE din josul paginii!

Suntem responsabili, ramânem sănătoși!

Ne vdem din septembrie 2020 ONLINE!

Venim în sprijinul elevilor care doresc o pregătire îndeaproape pentru examenul de la sfarșitul clasei a VIII-a. Adaptăm pregătirea și predarea așa încât elevii să facă față ultimelor modele de examene. Cu deosebit tact pedagogic și implicare, Profesor Universitar Magnolia Tilca coordonează cu atenție fiecare elev individual pentru a-și completa și consolida cunoștințele.
Sunt binevenite întrebările, nelămuririle, astfel încât, cu tenacitate și perseverență, elevii să înregistreze progrese remarcabile.
Cursurile vor combina recapitularea, aprofundarea materiei conform programei școlare, exerciții și probleme variate, adaptate pe nivelul fiecărui elev. Apreciem efortul elevului și al părintelui și vă asigurăm de toată susținerea noastră pentru reușita copilului Dvs la liceul dorit.

Meditațiile la matematică au loc in principiu ONLINE in fiecare LUNI  de la ora 17:00 la ora 18:30, costul unei ședințe fiind de 40 de lei. Plata se va face lunar si anticipat in contul societatii. Participă elevi din orice unitate școlară.

De îndată ce situația va permite vom trece la varianta clasică de cursuri, acestea urmând să se desfașoare în principiu la Colegiul Național "Gheorghe Șincai".

Sănătea înainte de toate!

Pregătirea este condusă de Prof Univ Dr Magnolia Tilca

Inscrie-te

 

 

 


 • 17 Jul, 2019
 • Matematica

Descrierea cursului

START înscrieri meditații matematică pentru anul școlar 2021-2022!

Matematica de clasa a VII-a nu-i ușoară. O spun chiar și profesorii. Fii vigilent și tine pasul! Pregătește-te din timp pentru evaluarea națională. Ca părinte, sustine-ți copilul în demersul lui școlar și nu lăsa pandemia să îi afecteze pregătirea.

Dorim să venim în sprijinul elevilor de clasa a VII-a. Le vom fi de un real ajutor elevilor pentru a asimila cât mai bine matematica, pentru a înţelege noţiunile necesare să obțină note bune la simularea Evaluării Naționale, să construiască o bază solidă pentru clasele superioare. Doamna profesoară îi va susține și îi va motiva pentru a obține progresele pe care și le doresc".

Meditațiile la matematică se desfăşoară săptamanal în zilele de JOI de la ora 17:30 la 19:00 la sediul PlusCreativ - str Progresului nr 27.

Cursul durează 90 minute și costă 45 lei. Plata se va face lunar și anticipat în contul societății. Estimăm grupă de maxim 5 elevi. Pot participa elevi din orice unitate școlară.

Pregătire cu responsabilitate - titular curs Profesor Magnolia Tilca

 

Inscrie-te

 • 04 Jul, 2019
 • Matematica

Descrierea cursului

START!
Înscrierile pentru meditații la matematică cu Profesor Gheorghe Boroica au început!

Pentru un maxim de eficiență ne dorim sa desfășurăm cursul în varianta clasică, cu copiii în bănci, la școală. 

Dacă pâna acum ai acordat o atenție deosebită matematicii și dorești în continuare să fii fruntaș la această materie, ești pe pagina potrivită! 
Construim caramidă cu caramidă, progresăm constant și fortificăm încrederea prin rezolvare de probleme variate, chiar și dificile, abordăm multe tipuri de exerciții.

Asigură-ți un start bun în clasa a VII-a! 

Meditațiile la matematică vor avea loc la sediul PlusCreativ, str Progresului nr 27. în principiu fiecare zi de JOI de la ora 15:30 la 17:00. 

Locuri limitate.

Tariful pentru o sedință de 90 minute este 50 lei. 

Pregătește-te alături de cei mai buni!

Prof Gheorghe Boroica.

Inscrie-te

meditatii matematica, profesor devotat, performanta, pregatire temeinica, rezolvare probleme variate

 

 


 • 27 May, 2019
 • Matematica

Descrierea cursului

START înscrieri meditații ONLINE pentru admitere Universitatea Tehnica Cluj Napoca , specializarea Automatica și calculatoare pentru anul școlar 2022-2023!
Aceste cursuri încep online în septembrie 2022, si poti participa din confortul propriului birou.

Participarea la acest curs te va propulsa pe un loc de succes la admiterea spre facultatea pe care dorești să o parcurgi. Visele voastre pot deveni realitate dacă dorința voastră de pregătire este susținută de profesorii pentru care calitatea actului didactic este un mod de viață. Alătură-te celor mai buni pentru a deveni, la rândul tău, la fel!

Meditațiile presupun activitate de predare online, urmată de temă și sesiuni de întrebări. Cursurile  vor avea loc online, săptamânal, în ședinte de 90 de minute. Tarif - 50 de lei/ ședintă, plata se va face lunar și anticipat, in contul societații.

Orar - joi de la 16:00.

Accesul la meditațiile online se va face pe bază de cod/link și presupun o adresă de mail tip @gmail.com și un echipament tehnic corespunzător din partea cursantului (calculator și conexiune internet).

Pentru rezultate remarcabile pregătește-te alături de cei mai buni!

Esti hotarât? Apasă butonul "INSCRIE-TE" ca să ai parte de o pregătire super!

Meditatiile pentru examen vor fi conduse de profesor Florin Bojor.

Inscrie-te

profesor devotat, rezultate exceptionale


 • 27 Sep, 2018
 • Matematica

Descrierea cursului

Grupele sunt ocupate. Vă multumim pentru încredere.

 VĂ INVITĂM SĂ VĂ ÎNSCRIEȚI PE LISTA DE AȘTEPTARE.

Desfășurăm cursurile cu prezenta fizica!

Start înscrieri meditații pentru anul școlar 2022-2023! 

Incepem  in principiuîn data de 7 septembrie, miercuri, prima săptămană de școală. Așteptăm cu interes înscrierile!

Am început constituirea grupelor de pregătire pentru admitere clasa a V-a 2023. Cursurile încep în septembrie, cu o ședință de o oră la două săptămâni (planificată alternativ cu cursul de limba romană).

Înscrierea la acest curs NU este condiționată de înscrierea la meditațiile de limba română. Alegerea vă aparține.

 Colegiul Național "Gheorghe Șincai" este pentru elevi isteți și ambițioși.

Ești și tu la fel și ți-ai dori mult să fii declarat admis la examenul în clasa a V-a?
Participă la aceste meditații la matematică și te vei familiariza cu exigențele ce le presupune acest examen și ii vei cunoaște pe câțiva dintre competitori. 

Dacă ai nevoie să vezi limpede rezolvarea unor probleme dificile, aici un profesor iți va oferi explicațiile de care ai nevoie. 

Meditațiile la matematică vor avea loc la din două in două săptămani, în principiu miercuri de la ora 16:45 la 17:45. 
Locuri limitate - Estimam grupa  în medie de 15 elevi.
Cursul se ține cu minim 5 elevi.

Tariful pentru o sedință de 60 minute este 30 lei. 

Mulțumim elevilor și părinților pentru feedback-ul pozitiv cu privire la progresul înregistrat pe parcursul pregătirii pentru admiterea din anii precedenți.

Pregătirea pentru examen va fi condusă de Prof Gheorghe Boroica.

<Se intamplă uneori ca un profesor excepțional pe care îl întâlnești la o varstă fragedă, să iți marcheze decisiv destinul.>

Inscrie-te

explicatii probleme dificile, matematica pentru clasa IV-a, admitere Sincai, meditatii matematica.

 


 • 17 Apr, 2018
 • Matematica

Descrierea cursului

E important să ții pasul cu programa la matematica în clasa a V-a. Pregătește-te la timp, nu lăsa materia să se acumuleze! De la toamna meditațiile clasice la matematică pentru consolidare și aprofundarea materiei îți vor fi de ajutor si vor atenua impactul pe care il are clasa a V-a in viata de scolar.

Adă la curs orice nelămurire/întrebare/problemă nerezolvată și Doamna profesoară va gasi calea să întelegi soluția.
Cu o experientă pedagogică și cu mult tact, Profesor Univ Magnolia Tilca reușește, prin predare combinată cu exerciții variate, să îmbunătățească rezultatele elevilor la matematica și să ii apropie de această materie.
Suntem conștienți de responsabilitatea și efortul ce-l presupune angajamentul părinte-copil-profesor de a participa la meditații pe parcursul anului școlar, dar vă asigurăm că și rezultatele nu vor întârzia să apară.
Investește în copilul tău, investește în viitor!
Bucură-te de progres!
Meditațiile se desfășoară săptămânal la sediul PlusCreativ (str Progresului 27) în fiecare zi de Joi de la oara 16:00 la 17:30. Cursul durează 90 minute și costă 50 lei. Plata se va face lunar și anticipat în contul societății. Estimăm grupă de 5 elevi. Pot participa elevi din orice unitate școlară.

Pregătire cu responsabilitate - titular curs Profesor Magnolia Tilca

Inscrie-te

matematica, meditatii matematica, curs matematica, meditatii baia mare, mate, profesor cu tact, profesor cu tact si experienta didactica, meditatii profesor calificat

Pages