Ordine: 
3

 • 27 Mar, 2018
 • Limba engleză

Descrierea cursului

Inscrie-te ca-i foarte faina profa - inveti cu spor! Indiferent pe ce drum veti alege sa mergeti in viata, cunoasterea limbii engleze, indiferent de optiune, este esentiala in dezvoltarea voastra. Vom consolida si aprofunda impreuna cunostintele dobandite pana acum, vom construi mai departe temeinic si cu metode de invatare interactive cat mai placute pentru elevi. Scopul nostru este dezvoltarea tuturor celor patru abilitati: citit, scris, ascultat si vorbit. Vei putea intelege si comunica cu vorbitori nativi, iti vei imbogati vocabularul, te vei putea exprima in situatii cotidiene uzuale si intelege informatii si texte in limba engleza. Cursul este util si in perspectiva obtinerii unui atestat Cambridge. Va astept cu drag si va promit o experienta englezeasca de neuitat! Cursul se desfasoara in fiecare luni de la ora 16:30 la 18:00, curs de 90 de minute, la Colegiul National "Gheorghe Şincai". Pot participa elevi din orice unitate scolara si incepem in luna octombrie. Costul unui curs este de 30 lei. .Profesor Gabriela Hotea

Inscrie-te

 • 27 Mar, 2018
 • Limba engleză

Descrierea cursului

Raspandirea, amploarea si importanta pe care limba engleza o reprezinta atat in prezent cat si in viitor constituie principalul motiv pentru care aceasta e studiata inca din copilarie. Se stie ca un copil invata si retine usor si repede. Cu cat mai mic, cu atat mai bine! Impreuna vom aprofunda cunostiintele de limba engleza dobandite in primii ani de scoala si vom pune bazele pentru clasele gimnaziale. Prin metode de predare si invatare interactive si moderne, elevii vor invata sa comunice in limba engleza si sa se exprime in diferite situatii cotidiene. Puteti sa participati la cursuri VINERI Cursul se desfasoara de la ora 17:00 la 18:30, la Colegiul National "Gheorghe Şincai". Pot participa elevi din orice unitate scolara. Cost - 30 lei/sedinta de 90 minute.Profesor Raluca Sasaran

Inscrie-te

 • 27 Mar, 2018
 • Limba engleză

Descrierea cursului

Entuziasmul este molipsitor. Si limba engleza poate fi :) Raspandirea, amploarea si importanta pe care limba engleza o reprezinta atat in prezent cat si in viitor constituie principalul motiv pentru care aceasta e studiata inca din copilarie. Se stie ca un copil invata si retine usor si repede. Ghidat de un profesor inspirat si dedicat, invatarea este un proces natural asociat unor activitati placute si interactive. Astfel copiii reusesc sa ne surprinda cu vocabularul si structurile logice pe care si le insusesc cu entuziasm prin metodele moderne de predare combinate si joc. Avand la dispozitie o baza materiala didactica adecvata, împreuna vom aprofunda cunostiintele de limba engleza dobandite in primii ani de scoala si vom pune bazele pentru clasele gimnaziale. Avand si Elevii vor invata sa comunice in limba engleza si sa se exprime in diferite situatii cotidiene. Puteti sa va inscrieti pentru intalniri in ziua de VINERI. Meditatiile se desfasoara de la ora 15:15 la 16:45 (90 de minute), la Colegiul National "Gheorghe Şincai". Pot participa elevi din orice unitate scolara. Cost - 30 lei/sedinta de 90 minute.Profesor Raluca Sasaran

Inscrie-te

 • 21 Mar, 2018
 • Limba engleză

Descrierea cursului

Locuri disponibile! O parte din cursanții noștri au susținut cu succes examenul Cambridge în decembrie 2022! Alătură-te și pregătește-te pentru sesiunea de vară 2023! Pentru moment, tu ce scor reușești sa obții?

 

În acest an școlar am format două grupe de pregătire Cambridge (B1) pentru elevii de gimnaziu - deci poti alege ziua convenabila MARTI de la 17:30 sau SÂMBATĂ de la 10:00. 

Înscrie-te și pregătește-te din timp pentru obținerea certificatului Cambridge. Tu cum stai? Esti curios de nivelul tău la limba engleză?

Unii din cursanții nostri vor susține examenul în sesiunea din decembrie.   

Acest curs este potrivit mai ales pentru elevii de gimnaziu care doresc să câștige simultan și un certificat lingvistic recunoscut internațional, Preliminary English Test fiind recunoscut ca nivel B1de catre Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice.
Investește timpul tău pentru un viitor solid.
Îți va fi alături un profesor devotat și motiva(n)t așa încât progresul tău la limba engleză să fie asigurat.
Examenele Cambridge English sunt recunoscute de școli, universități, angajatori din sectorul public și privat din toate țările vorbitoare de limba engleză.
De exemplu certificatul PET este recunoscut pentru admiterea la clasele bilingve de liceu din oraș.
Succesul obținut în urma susținerii unui examen Cambridge Assessment English îți oferă un certificat recunoscut internațional ce demonstrează nivelul tău de limba engleză. În funcție de pregătirea ta, poți accesa un certificat superior care să îți faciliteze accesul la universități din tară și stăinătate.
Precizăm că elevii au posibilitatea să obțină atestatul Cambridge PET, FCE si CAE în Baia Mare.

7 motive să obții un certificat Cambridge gasești aici :
http://www.pluscreativ.ro/blog/119
Meditațiile se desfășoară în fiecare saptamana. Costul unei ședințe de curs este de 45 de lei și durează 90 de minute. 

Cursurile se vor desfășura în varianta clasică, cu elevii în bănci, la sediul PlusCreativ - str Progresului nr 27. Dotarea este modernă, corespunzătoare desfășurării unei pregătiri moderne, variate. 

Pregătirea este condusă de Profesor Babici-Buda Andrei.

Inscrie-te

meditatii engleza, curs engleza, limba engleza, Preliminary English Test, atestat Cambridge, meditatii Cambridge, profesor limba engleza in Baia Mare, profesor motivat, profesor engleza, B1.


 • 25 Oct, 2017
 • Limba engleză

Descrierea cursului

Investeste timpul tau pentru un viitor solid. Toata lumea invata engleza dar tu poti sti mai mult! Poate te gandesti ca esti oupat, dar vei fi mai liber anul viitor? Iti va fi alaturi un profesor devotat si motiva(n)t asa incat progresul tau la limba engleza sa fie asigurat. Examenele Cambridge English sunt recunoscute de școli, universități, angajatori din sectorul public și privat din toate țările vorbitoare de limba engleză. De exemplu certificatul PET este recunoscut pentru admitrea la clasele bilingve de liceu din oras. Succesul obținut în urma susținerii unui examen Cambridge Assessment English îți oferă un certificat recunoscut internațional ce demonstrează nivelul tău de limba engleză. In functie de pregatirea ta, poti accesa un certificat superior care sa iti faciliteze accesul la universitati din tara si stainatate. Cursurile se desfasoara la Colegiul National "Gh Sincai" in fiecare lini de la ora 14:30 la ora 16:00.Profesor Rodica Muresan

Inscrie-te

 • 20 Oct, 2017
 • Limba engleză

Descrierea cursului

Preluăm înscrieri pentru anul școlar 2022-2022! 

Entuziasmul este molipsitor. Si limba engleza poate fi :)

Răspândirea, amploarea și importanța pe care limba engleză o reprezintă atât în prezent cât și în viitor constituie principalul motiv pentru care aceasta e studiata încă din copilarie. Se știe ca un copil învață și reține ușor și repede. Ghidat de un profesor inspirat și dedicat, învățarea este un proces natural asociat unor activități plăcute și interactive. Astfel copiii reușesc să ne surprindă cu vocabularul și structurile logice pe care și le însușesc cu entuziasm prin metodele moderne de predare combinate și joc.

Având la dispoziție o bază materială didactică adecvata și acces multimedia, împreună vom aprofunda cunoșiintele de limba engleză dobândite în primii ani de școală și vom pune bazele pentru clasele gimnaziale. Elevii vor învăța să comunice în limba englez și să se exprime în diferite situații cotidiene.
Profesoara Raluca Săsaran e grozavă!

Vom forma o grupa pentru ziua de Luni de la 16:30 - 17:30. Meditațiile se desfășoară pe durata a 60 de minute, la sediul Pluscreativ (str Progresului nr 27) din Baia Mare.
Pot participa elevi din orice unitate școlară.
Cost - 30 lei/ședință de 60 minute. 

Profesor Raluca Sasaran

Inscrie-te

meditatii engleza, engleza distractiva, engleza interactiva, curs engleza, profesor bun limba engleza, profesor fain engleza,


 • 19 Sep, 2017
 • Limba engleză

Descrierea cursului

 Preluăm înscrieri pentru anul școlar 2022-2023.  Meditatiile au loc la sediul PlusCreativ, str Progresului nr 27.

Răspandirea, amploarea și importanța pe care limba engleză o reprezinta atât în prezent cât și în viitor constituie principalul motiv pentru care aceasta e studiată încă din copilărie. Se știe că un copil învață și retine ușor și repede. Cu cât mai mic, cu atât mai bine! Împreună vom aprofunda cunoștințele de limba engleză dobândite în primii ani de scoală și vom pune bazele pentru clasele gimnaziale. Prin metode de predare și învățare interactive și moderne, elevii vor învăța să comunice în limba engleză și să se exprime în diferite situații cotidiene.

Profesor Raluca Săsăran te va face să te îndragostești de limba engleză.

Copiii dumneavoastra pot participa la acest curs foarte atractiv LUNI de la ora 17:40 la 18:40, la sediul PlusCreativ (str Progresului nr 27). Pot participa elevi din orice unitate școlară. Cost - 30 lei/sedința de 60 minute.

Va aștept cu drag!
Profesor Raluca Sasaran

Inscrie-te

engleza interactiva, engleza distractiva, meditatii engleza, profesor engleza, meditatii limba engleza, meditatii Baia Mare, profesor bun Baia Mare, curs educativ-distractiv,


 • 16 Sep, 2017
 • Limba engleză

Descrierea cursului

Daca obtineti un certificat Cambridge, nu mai trebuie sa treceti prin emotiile probei de competente lingvistice la bacalaureat! Puteti folosi acest timp ca sa invatati la o alta materie. In plus, certificatul Cambridge va este recunoscut in toata lumea si este valabil toata viata. Un certificat Cambridge este o investitie pe viata.
In cadrul cursului de pregatire pentru Cambridge Advanced English veti deveni familiarizati cu cerintele acestui test de limba, veti avea ocazia sa lucrati efectiv pe modele de subiecte date la testarile pentru obtinerea certificatelor CAE si sa vi se dea explicatii si lamuriri personale de catre un cadru didactic competent si implicat. Aptitudinile de dezvoltare orala si scrisa vor fi dezvoltate prin exercitii specifica alaturi de candidati care au aceleasi obiective de invatare.
Cursul se va tine in fiecare VINERI de la 14 la 16, 2h a cate 50 minute fiecare. Cost - 45 lei/sedinta.
Cursul se desfasoara la Colegiul National "Gheorghe Şincai", pot participa elevi din orice unitate scolara.
Profesor Rodica Muresan

Inscrie-te