REGULAMENT TABARA de LIMBA ENGLEZA „ Learn & Enjoy 4” cu program 9:00-16:00

 

 

Rolul acestui regulament este de a asigura desfășurarea taberei în condiții optime și în deplină siguranță și de a crea o atmosferă de bună dispoziție și maxim confort pentru toți participanții.

 

SOSIRE

1. Părinții / tutorii / profesorii însoțitori vor semna la sosirea in tabără pentru fiecare participant.

2. Participanţilor nu le este permis să părăsească sala de clasa/spatiul de activitati fără acordul profesorilor/insotitorilor.

3. Participanţiilor le este permisă folosirea instalațiilor electrice doar în conformitate cu normele de Prevenire şi Stingere a Incendiilor (PSI). Participantii vor utiliza intrerupatoarele si prizele cu diligenta maxima.

4. Participanții vor avea grijă să nu deterioreze bunurile aflate în dotarea taberei (mobilier, aparatură, pereți etc.).

5. În cazul în care participanții, în mod deliberat sau nu, produc daune unității, echipamentelor, altor persone etc., părinții/tutorii legali se obligă să suporte costurile aferente.

6. Sunt interzise alergarea și îmbrâncirea în zona balustradelor. Se va acorda atenţie urcării şi coborârii scărilor.

 

SIGURANȚĂ

7. Participanții nu vor deține sau folosi obiecte care pot pune în pericol sănătatea lor sau a altor persoane (artificii, substanţe toxice, bauturi energizante sau obiecte contondente sau taioase, puști cu bile, lasere etc.).

8. La activități și ateliere, participanții vor respecta întocmai regulile de siguranță prezentate de  profesori/animatori/studenti voluntari.

9. Participanţii nu au voie să se caţere pe clădiri, stâlpi, copaci, garduri, instalaţii sportive, să se aplece peste marginile fântânilor, balcoanelor etc.

10. Participanții se vor asigura înainte de a traversa strada (traversarea se va face in grup) si nu se por imbanci reciproc pe parcursul deplasarilor.

11. Atat in cadrul programului activ de dupamasa cat si pe parcursul atelierelor, participanţii nu vor părăsi grupul și vor urma regulile indicate înainte de plecare ( exemplu – vor anunta ca doresc sa utilizeze baia)

12. Participanţii nu vor consuma ciuperci, plante, fructe de pădure etc. sau apă din izvoare, pârâuri, lacuri, fără acordul persoanei adulte insotitoare.

13. Organizatorii nu îşi asumă răspunderea pentru eventualele îmbolnăviri ale participanţilor care se dovedesc că provin din consumarea unor alimente care nu fac parte din cele puse la dispoziţie de către organizatori.

14. Participanții nu își vor însuși obiecte care nu le aparțin. În cazul în care găsesc astfel de obiecte, vor anunța imediat personalul taberei.

15. Organizatorii nu își asumă responsabilitatea pentru pierderea sau dispariția obiectelor participanților.

16. Se recomanda insistent a nu se folosi  telefoanele mobile in intervalul 9:00 - 13:00 si 14:00 -16:00.

 

MEDICALE

17. Participanții nu vor aduce cu ei în tabără medicamente decât dacă urmează un tratament prescris de medic. Pprogramul de administrare va fi comunicat personalului taberei în prealabil.

18. Nu au dreptul să participe la tabără copiii care suferă de boli contagioase sau diferite afecţiuni din cauza cărora le este interzis să facă efort sau să intre in comunitate pe motive medicale. Părinţii se obligă să furnizeze informaţii complete despre starea de sănătate a copiilor, posibile alergii, lipsa grava de calciu, anemie grava, astm bronsic,  etc.

Rog precizati „ NU E CAZUL” .......................................................

Da, solicit atentie deosebita deoarece fiul/fiica mea :............................................................................................................................................................................................................................................................. .........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

.......................................................................................................................................................

 

PROGRAM

19. Participanții se angajează să participe integral la toate activitățile din programul taberei.

20. Fiecare membru al taberei este responsabil de păstrarea curățeniei si normelor de conduita in societate.

21. Participanţii vor pastra etichetele pe care le vor primi de la organizatori in scop de semn distinctiv.

22. Participanţii nu vor utiliza telefonul mobil și alte dispozitive electronice în timpul activităților (diminuează puterea de concentrare a copiilor, putând duce la disfuncționalități în activități și deplasări sau chiar la accidente prin distragerea atenției! Telefonul poate fi folosit dimineața înainte de activitati, intre orele 13:00- 14:00 și după 16:00.

23. Organizatorii nu își asumă responsabilitatea pentru accidentele cauzate de nerespectarea prezentului regulament.

24. Participanții vor purta haine comode, adecvate activităților educativ-recreationale.

25. In cazuri de abateri grave, dupa un avertisment prealabil scris, părinții/tutorii se obligă să recupereze participantul înainte de sfârșitul taberei. I se va returna suma de bani neutilizata.

26. Persoanele delegate pentru activitati şi supravegherea copiilor sunt persoane cu experienţă în evenimente cu copii. Aceste persoane vor fi responsabile în întregime pentru buna desfăşurare a programului şi securitatea copiilor pe parcursul taberei, cu respectarea termenilor mentionaţi în prezentul regulament. 

 

Persoana de contact organizator: Delia Radu – telefon 0745 611561

 

Echipament recomandat pentru zilele de activitatiȘ

- imbracaminte lejera

- incaltaminte comoda, nu slapi

- Bascuta/palarie de soare

- Bidonas pentru apa

 

 

ACCEPTUL PARINTILOR
In calitate de parinte al elevei/elevului ................................................................sunt de acord cu regulile de participare prezentate in acest material si implicit cu participarea copilului meu in progamul de tabara.

NUME PRENUME PARINTI : ........................................................................

Semnatura : ......................................
Data : .............................

 

Reamintim J - rolul acestui regulament este de a asigura desfășurarea taberei în condiții optime și în deplină siguranță și de a crea o atmosferă de bună dispoziție și maxim confort pentru toți participanții.

Ne dorim ca aceasta tabara sa fie o experienta minunata si o amintire placuta peste ani! J