Engleza - Cambridge B2 First Certificate


Descrierea cursului

Inscrierile pentru acest curs sunt deschise! Începem grupa noua in septembrie 2021.

Pentru cine este acest curs?

Aceste meditații se adresează mai ales elevilor de liceu care doresc să investească timp și energie pentru obținerea certificatului Cambridge First (First Certificate: English), ceea ce echivalează cu nivelul de limbă engleză B2.
Calificarea B2 pentru limba engleză dovedește că deții abilitățile de limbă necesare să trăiești și să muncești independent intr-o tară vorbitoare de limba engleză sau să studiezi cursuri predate în engleză. Examenul FCE este, pentru cei care au obtinut deja un certificat CambridgePET, un pas logic în demersul de învătare a limbii engleze, fiind urmat de Certificatul C1 Advanced.
Avantajele certificatelor Cambridge - informații găsești aici :
7 motive sa obtii un certificat Cambridge

Ce vei dobândi în cadrul acestui curs?
- abilitatea de a comunica eficient fată în fată, de a exprima opinii și prezenta argumente;
- înțelegerea la nivel înalt a textelor vorbite (listening)
- sa redactezi scris, într-o engleză corectă, exprimând păreri și aducând argumente în sprijinul unui punct de vedere sau altul;
- să scrii scrisori, rapoarte, povestiri și alte tipuri de text;
- evaluarea periodică a progresului tău prin teste ce cuprind toate abilitățile de limbă solicitate pentru Certificatul FCE.

Certificatul este acceptat ca dovadă a nivelului de limbă engleză la universități în unele țări în care engleza nu este limba oficială, de asemenea la școli postliceale și cursuri pregătitoare pentru admiterea la facultate.

Cănd și unde se țin aceste meditații?
Meditațiile se țin la Colegiul Național "Gheorghe Șincai". Costul unei ședințe de meditații este de 50 de lei.

Pregătirea este condusă de profesor Rodica-Elza Muresan, cu experiență in pregătirea elevilor pentru reușita la examenele Cambridge. Zeci de elevi au reusit la examenele Cambridge sub indrumarea noastra!

Inscrie-te