Curs Cambridge C1 Advanced English


Descrierea cursului

Începem grupa noua in septembrie 2022!

Dacă sunteti interesați de acest curs, vă rugăm să vă înscrieți pentru a va rezerva locul.

START înscrieri! Locuri limitate.

Cu bucurie și entuziasm vă anunțăm că TOȚI elevii care s-au prezentat la examen și s-au pregătit sub îndrumarea profesorilor nostri și-au luat atestatul Cambridge Advanced: English!
Meditațiile la limba engleză le-au fost de mare ajutor!
Dacă obtineți un certificat Cambridge, nu mai trebuie să treceți prin emoțiile probei de competențe lingvistice la bacalaureat! Puteți folosi acest timp ca să învățați la o altă materie. În plus, certificatul Cambridge vă este recunoscut în toată lumea și este valabil toată viața. Un certificat Cambridge este o investiție pe viață.
În cadrul cursului de pregătire pentru Cambridge Advanced: English veți deveni familiarizați cu cerințele acestui test de limbă, veți avea ocazia să lucrați efectiv pe modele de subiecte date la testările pentru obținerea certificatelor CAE și să vi se dea explicații și lămuriri personal de către un cadru didactic competent și implicat. Aptitudinile de dezbatere orală și scrisă vor fi dezvoltate prin exerciții specifice alături de candidați care au aceleași obiective de învațare.
7 motive să obții un certificat Cambridge găsești aici:
http://www.pluscreativ.ro/blog/119
Meditațiile la limba engleză se desfășoară de principiu MIERCURI de la ora 17:30 la sediul PlusCreativ - str Progresului nr 27, în sală cu acces multimedia pentru o pregătire variată, modernă și interactivă. O ședință de 90 de minute costa 50 de lei.
Pot participa elevi din orice unitate școlară.

 

Inscrie-te

limba engleza, meditatii engleza, curs engleza, curs Cambridge, meditatii Cambridge,