Curs algoritmică și programare


Descrierea cursului

Informatică – Algoritmică & Programare

De ce INFORMATICĂ? - pentru că este cel mai dinamic domeniu de activitate/știință din ultimii 40 de ani.
- pentru că asigură un loc de muncă activ, alături de oameni tineri, la fel de motivați ca și tine, unde nu contează nici ce sunt părinții tăi, nici ce convingeri politice ai, religie etc.
- pentru că asigură satisfacții materiale rapid, încă de pe băncile facultății;
- pentru că IT-ul e domeniul cu cea mai mare cerere de specialiști.

De ce Algoritmică & Programare? Cunoștințele dobândite/consolidate la acest curs, stau la baza examenului de bacalaureat, respectiv a examenului de admitere la facultățile de profil la universitățile Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca sau Universitatea de Vest Timișoara, facultățile de Matematică Informatică, Academia Forțelor Terestre “Nicolae Bălcescu” Sibiu, Academia Forțelor Aeriene “Henri Coandă” Brașov sau Academia Navală “Mircea cel Bătrân” Constanța.

Cui se adresează cursul? Cursul se adresează elevilor de clasa a X-a sau a XI-a de la profilul matematică-informatică intensiv sau simplu, care doresc să înceapă pregătirea la informatică pentru bacalaureat sau admitere la facultate. Limbajul studiat va fi C++ si ne vom pregăti corespunzător programei de matematică-informatică (cu muuuuuulte extinderi). IDE de dezvoltare CodeBlocks.

Cursul începe în ianuarie, în prima săptamână din semestrul 2. Grupele vor fi de 6-8 elevi.
Acum puteți alege:
-  curs online VINERI pentru clasa a X-a între orele 15:30 – 17:30 pe platforma Webex (instalare și înregistrare gratuită) cu recomandarea de a avea conexiune buna la internet, o pereche de căști si microfon; toate aplicațiile au și variante pentru telefon/tabletă;
- curs cu prezența fizică SÂMBATĂ pentru clasa a XI-a, dimineața între orele 9-11, la sediul nostru din strada Progresului nr. 27, unde noi punem la dispozitie tot echipamentul necesar desfășurării cursului în condiții optime.

Tarif curs online - 90 de lei/ședinta de 120 de minute. 
Tarif curs prezenta fizică - 100 lei/ședința de 120 de minute.

 “ în spatele fiecărui utilizator stau 10 programatori care scriu cod pentru utilizatorul respectiv”

Esti hotarât? Apasă butonul albastru ÎNSCRIE-TE!
Alin-Doru Maidan - profesor informatica

Inscrie-te