Concurs "ARGUMENT" 2018

"Obs. Ghicirea eventuală a rezultatului se punctează cu 3p" - acest citat dintr-un barem mi-a descretit fruntea! Tie? 

In perioada 9 - 10 noiembrie, Colegiul National "Gheorghe Sincai" Baia Mare a agazduit editia a X-a a concursului interjudetean de matematica "Argument"! Treisutedouazeci de elevi dew gimnaziu si liceu s-au asezat cu energie maxima in banci pentru a aduce lumina in subiecte.  Au participat pasionati de matematica din judetele Bistrița-Năsăud, Bihor, Cluj, Maramureș, Mureș și Sălaj. Evenimentul-concurs s-a bucurat, si de aceasta data, de prezenta domnului conferențiar universitar dr. Vasile Pop, de la Universitatea Tehnică din Cluj Napoca, atat in calitate peredinte al concursului cat si de autor de subiecte.

Felicitari tuturor participantilor! Speram ca participarea la acest concurs, rezultatele si experienta acumulata sa contribuie la ascensiunea lor pe culmile matematicii!

Organizarea si desfasurarea concursului a presupus efort, spirit de echipa si daruire din partea tuturor profesorilor implicati.

Poti sa gasesti subiectele pentru fiecare clasa de la V-XII in pozele incarcate in articolul nostru.

Dispunem de solutii la subiecte. Va rugam sa ne contactati pe adresa pluscreativ10@gmail.com si sa precizati care dintre bareme va intereseaza!

 

Share this post

Despre noi

Avem o echipa de profesori specializați pe materii. Pregătim intens elevii și îi ajutăm să asimileze un bagaj de cunoștiințe centrate pe reusita la bacalaureat, capacitate sau alte examene din viata. Dorim sa ii ajutam pe elevi sa isi dezvolte personalitatea într-un mod pozitiv si sănătos.