Die Sommerschule Deutsch ist ein Plus - începători


Descrierea cursului

Școala de vară  2022 "Germana e un plus!"

Aceast grăupă de scoală de vară se adresează celor care urmează să inceapă cu dreptul studiul limbii germane în gimnaziu.  Pornește de la zero și acorda-ți "ein Plus"!

Nivel de limbă: ÎNCEPATOR.

Tematica abordată va fi flexibilă, doamna profesoară va adapta activitățile la nivelul de pregătire și abilitațile de comunicare ale grupei.

Cand? Va rugam precizati perioada preferata la inscriere.
Deluni 25 iulie pana vineri, 29 iulie.....sau....
De luni 22 august pana vineri, 26 august! 

3 ore pe zi  de limba germana interactiva :)

Cat costa? 250 lei/ saptamana.

Unde? Sediul centrului educational PlusCreativ, str Progresului nr 27, dotat corespunzator  si cu acces multimedia. (vezi poze)

E übercool să înveți limba germană! Tocmai de aceea am inițiat o incursiune în limba și cultura germană, timp de 5 zile, în care vom aborda următoarele tematici

Luni
Ora 9-10:30:  Hallo, das bin ich

Te-ai gândit vreodată cât de simplu poate fi să te prezinți pe tine și pe alții în limba germană? Acum ai ocazia participând la atelierele noastre de cunoaștere, încă din prima zi, în care ne vom familiariza cu formele tipice de salut și expresii uzuale despre universul nostru personal.

Ora 10:50-12: So klingt Deutsch

Pronunția și accentul specific limbii germane cu siguranță ți se par ceva aparte! Activitățile noastre de introducere în elementele de citire și scriere îți vor dovedi că e ușor să te exprimi în limba germană.

Marți
Ora 9-12: Das ist meine Familie

Pe tine începem să te cunoaștem deja, dar ce ar fi să înveți să vorbești puțin despre familia ta? Prin atelierele de astăzi învățăm să ne prezentăm familie, și de ce nu, să vorbim și despre prietenii noștri. Adu câteva poze cu cei dragi ție, iar de restul ne ocupăm noi.

Miercuri
Ora 9-12:  Das mache ich gern. 

Cum îți petreci timpul liber? Ne continuăm călătoria ca mici germani și astăzi prin atelierele de conversație în care vom invăța cum să vorbim despre hobby-urile, vacanțele și activitățile specifice timpului nostru liber.

Joi
Ora 9-12: Die deutschsprachige Kultur

Se spune deseori că modul cel mai accesibil prin care poți învăța o limbă străină este să te duci în țara în care aceasta se vorbește. De această dată, am creat noi înșine modalitatea de a aduce spațiul german la noi acasă. Așadar  participă și azi la jocuri și activiăți cunoscând Germania, Austria, Elveția culinară, culturală, istorică!

Vineri
Ora 9-12: Încununează aventura din această săptămână dovedindu-ți spiritul de echipă participând la Schatzsuche. Trecând cu succes de fiecare probă vei fi la finalul taberei un Ass der deutschen Sprache!

Elevii vor beneficia de  rechizitele si materialele auxiliare necesare participarii la atelierele de limba germana. Pentru fiecare zi ne propunem aplicatii interactive cu cuvintele noi, provocari pe echipe si jocuri de grup (ex: Ball zuwrfen, ich sitze im Grünen...). In pauze elevii au acces la curte și teren de sport/joacă.
Doamna profesoara va fi ajutata de voluntari, elevi de liceu vorbitori de limba germana. 
Vom forma o grupa de 15 elevi începători. Locurile sunt limitate. Număr minim de elevi pentru constituirea grupei- 8.

Komm und begleite uns für mehr Spaß! Vino și însoțește-ne pentru mai multă distracție!

Profesor coordonator Oana Csepregi

Inscrie-te