Tabără limba engleză Learn& Enjoy (20-24 iunie)


Descrierea cursului

Vrei un copil descurcăreţ în viaţă? Susţine-l să dobândească cunoştinţe de limba engleză într-un mod plăcut şi atractiv!

Tabără de limba engleză “Learn & Enjoy 4” 2022

seria 20-24 iunie

serie pentru clasele I-II și III-IV

HAI IN GASCA!
Activități recreative super interesante, cu accent pe dezvoltarea comunicării în limba engleză! Atelierele  de limba engleza sunt coordonate de personal calificat.
Locatie: Sediul PlusCreativ - strada Progresului nr. 27 Baia Mare.
Zilnic în aer liber, distracție si jocuri!

Program 

Zilnic ora 9.00- 13:00 Atelier de limba engleză pe diferite tematici:
Calatorii- Holiday Vibes- Concediul ideal e la munte, la mare sau în oraș? Make a choice...Ce pui in bagaj? Cum călătorim, cum ne distrăm, pe cine luăm cu noi?
Minunile Lumii (moderne)- vrei sa le vezi cu ochelari 3D?
Fun around the World (Top cele mai faimoase festivaluri de pe Glob!)- Să fii implicat într-o bătaie cu roșii, cu pistoale cu apă sau să râzi 3 zile la un festival de comedie – asta DA viață!
Gadgets, Computer & Technology- Haideți să navigăm printre invențiile tehnologice si gadget-urile mult indrăgite! Care e jocul tău preferat?
Guinness Book - Vrei sa stabilim noi recorduri impreuna?
Jocuri de cunoaștere și acomodare.
Quizz time !!!...Lego, Minecraft, dinosaurs 

Vineri- LASER CAVE la OACKY!


• Ora 13.00-14.00 Prânzul la restaurant in apropiere (2 feluri) + desert

•Ora 14.00- 16.00 Experimente stiintifice, ieșire în parc, activitati distractive si jocuri.
Ai indemanare? Dar spirit de echipa? Dovedeste-le la o stafeta sau construind cel mai inalt turn din materiale date!  
Decupează, creează și acționează - Handcraft Walking T-shirts on the spot!
Movie time- in caz de vreme rea.
Cântăm împreuna hituri. Facem karaoke. 
Jucăm Bingo cu tematica si confecționăm supereroul preferat.
•ă vă vedem în acțiune! Te pricepi la fotbal, volei, badminton, etc? Joacă-te împreună cu noi si crește sănătos! *Atelier outdoor pe Câmpul Tineretului

Let’s have fun! Prin intermediul jocurilor interactive si distractive vom  consolida vocabularul si cunoștiințele dobândite pe parcursul zilelor anterioare de tabără. Provocari pe echipe si experimente stiintifice 

TARIF: 400 lei
Incluse: 5 pranzuri, materialele auxiliare, indrumarea profesorilor, asistenta pentru activitati

INFORMATII SUPLIMENTARE:

• Toate activitaţile si jocurile din cursul dimineţii se vor desfășura în limba engleză şi sunt conduse de personal calificat, cu experienţă si in munca cu elevii de scola primara.
• Participanţii vor primi rechizite, materiale auxiliare activitaţilor, fişe, precum şi o mapă al cărei conţinut va reflecta munca depusă pe parcursul întregii săptămâni.
• Cursurile se concentrează pe abilitățile copiilor de comunicare liberă, stimulând încrederea în sine prin jocuri, proiecte distractive şi concursuri, printre care se numără: Detective games, Ball games, Scavenger Hunt, Karaoke, Bingo, Frogs, Tower, si multe altele.
• Cursurile se vor desfăşura in cadrul sediului PlusCreativ , in doua sali de clasă dotate corespunzător cu materiale necesare şi acces multimedia (vezi poze cu locatie si sala). Vor fi puse la dispozitia copiilor, mingi, jocuri, jucarii, planse, materiale pentru arta (foi colorate, creioane, banda de lipit, carioci, forfecute,....)
• Participanţii au acces la spaţiile comune: curte, gradina, teren de sport.
• Iesirile din incinta se vor desfăşura în compania unor persoane adulte cu pregătire, iar activităţile vor fi adaptate vârstei elevilor participanţi.
• Maxim 15 elevi/grupa

Puteţi oricând solicita informaţii suplimentare:
0745611561 – Delia
0741433342 – Carmen

PENTRU INSCRIERE TABARA SERIA 20-24 iunie,  VA RUGAM APASATI BUTONUL DE MAI JOS:

Profesor Raluca Sasaran
Profesor Brana Cristiana

 

Inscrie-te

engleza interactiva, activitati de vacanta, invatam si ne distram, jocuri in limba engleza, drumetii, excursii, conversatii in engleza, profesori calificati.