Limba română admitere clasa V Sincai


Descrierea cursului

Desfășurăm cursuri fizice incepand cu septembrie 2021.

Prima grupă de pregătire este completă. A doua grupă este in formare! 

Dacă sunteți interesați de participarea la acest curs, vă rog să apăsați butonul "Înscrie-te" din josul paginii. Locuri limitate, vă rog să vă înscrieți din timp.

Mulțumim elevilor și părinților pentru feedback-ul pozitiv cu privire la progresul înregistrat pe parcursul pregătirii pentru admiterea din mai 2021.

Am început înscrierile pentru constituirea grupelor de pregătire pentru admitere clasa a V-a 2022. Cursurile încep în septembrie, cu o ședință de 1 ora la 2 săptamani in ziua de MARTI. Orarul este provizoriu. Înscrierea la acest curs nu este condiționată de înscrierea la meditațiile la matematică. Alegerea vă aparține.

Ești elev bun și ambițios? 

Îți dorești să studiezi încă din clasa a v-a la Colegiul Național "Gheorghe Șincai"? Consideri acest colegiu un mediu propice pentru dezvoltarea ta?

În pregătirea ta pentru admitere iți putem oferi un suport în aprofundarea problemelor de gramatică și ghidaj pentru receptarea și redactarea textelor.

Meditațiile au loc in principiu din două în două săptămâni, MARTI de la ora 17:00 la 18:00. Începem în septembrie 2021. Orarul poate suferi modificari deorece exista unitati de învățământ cu program pe dupămasa.

Pregatirea este coordonata de Prof Cristina Milian.

Tariful este de 30 lei pe ședință de o ora. In medie vor fi 15 elevi pe grupa. Meditațiile se țin cu minim 5 elevi.

 

Inscrie-te

admitere clasa V-a Șincai, meditații limba română, aprofundare gramatica, super-profesor limba română