Limba română admitere clasa V Sincai


Descrierea cursului

 

Ne mândrim cu rezultate deosebile la concursurile de admitere in clasa a V-a. Va multumim pentru increderea acordata si asteptam înscrierile pentru anul scolar viitor

Începem  in 12 septembrie 2022. Va rugam consultati orarul grupelor in jocul paginii.

Dacă sunteți interesați de participarea la acest curs, vă rog să apăsați butonul "Înscrie-te" din josul paginii. Locuri limitate, vă rog să vă înscrieți din timp.

Cursurile încep în septembrie, cu o ședință de 1 oră săptămânal în ziua de LUNI. Orarul este provizoriu. Înscrierea la acest curs nu este condiționată de înscrierea la meditațiile la matematică. Alegerea vă aparține.

Ești elev bun și ambițios? 

Îți dorești să studiezi încă din clasa a v-a la Colegiul Național "Gheorghe Șincai"? Consideri acest colegiu un mediu propice pentru dezvoltarea ta?

În pregătirea ta pentru admitere iți putem oferi un suport în aprofundarea problemelor de gramatică și ghidaj pentru receptarea și redactarea textelor.

Meditațiile au loc, pentru prima grupa in principiu LUNI de la ora 17:00 la 18:00, iar cu a doua grupa Vineri de la 17:00 la 18:00. Începem în septembrie 2022.

Orarul poate suferi modificari 

Pregatirea este coordonata de Prof Codruța Cozma.

Tariful este de 35 lei pe ședință de o ora. In medie vor fi 15 elevi pe grupa. Meditațiile se țin cu minim 5 elevi.

 

Inscrie-te

admitere clasa V-a Șincai, meditații limba română, aprofundare gramatica, super-profesor limba română