Matematica clasa a VIII-a Tilca


Descrierea cursului

Start înscrieri meditații ONLINE pentru elevii de clasa a VIII-a! Când ești hotărât să ai parte de o pregătire foarte bună pentru Evaluarea Naționlă, apasă butonul INSCRIE-TE din josul paginii!

Suntem responsabili, ramânem sănătoși!

Ne vdem din septembrie 2020 ONLINE!

Venim în sprijinul elevilor care doresc o pregătire îndeaproape pentru examenul de la sfarșitul clasei a VIII-a. Adaptăm pregătirea și predarea așa încât elevii să facă față ultimelor modele de examene. Cu deosebit tact pedagogic și implicare, Profesor Universitar Magnolia Tilca coordonează cu atenție fiecare elev individual pentru a-și completa și consolida cunoștințele.
Sunt binevenite întrebările, nelămuririle, astfel încât, cu tenacitate și perseverență, elevii să înregistreze progrese remarcabile.
Cursurile vor combina recapitularea, aprofundarea materiei conform programei școlare, exerciții și probleme variate, adaptate pe nivelul fiecărui elev. Apreciem efortul elevului și al părintelui și vă asigurăm de toată susținerea noastră pentru reușita copilului Dvs la liceul dorit.

Meditațiile la matematică au loc in principiu ONLINE in fiecare LUNI  de la ora 17:00 la ora 18:30, costul unei ședințe fiind de 40 de lei. Plata se va face lunar si anticipat in contul societatii. Participă elevi din orice unitate școlară.

De îndată ce situația va permite vom trece la varianta clasică de cursuri, acestea urmând să se desfașoare în principiu la Colegiul Național "Gheorghe Șincai".

Sănătea înainte de toate!

Pregătirea este condusă de Prof Univ Dr Magnolia Tilca

Inscrie-te