Matematica clasa a VIII-a Tilca


Descrierea cursului

Start înscrieri meditații pentru elevii de clasa a VIII-a! Când ești hotărât să ai parte de o pregătire foarte bună pentru Evaluarea Naționlă, apasă butonul INSCRIE-TE din josul paginii!

Ne vdem din septembrie 2022!

Venim în sprijinul elevilor care doresc o pregătire îndeaproape pentru examenul de la sfarșitul clasei a VIII-a. Adaptăm pregătirea și predarea așa încât elevii să facă față ultimelor modele de examene. Cu deosebit tact pedagogic și implicare, Profesor Universitar Magnolia Tilca coordonează cu atenție fiecare elev individual pentru a-și completa și consolida cunoștințele.
Sunt binevenite întrebările, nelămuririle, astfel încât, cu tenacitate și perseverență, elevii să înregistreze progrese remarcabile.
Cursurile vor combina recapitularea, aprofundarea materiei conform programei școlare, exerciții și probleme variate, adaptate pe nivelul fiecărui elev. Apreciem efortul elevului și al părintelui și vă asigurăm de toată susținerea noastră pentru reușita copilului Dvs la liceul dorit.

Meditațiile la matematică au loc saptamanal, in principiu in fiecare MARTI de la ora 16:00 la ora 17:30, costul unei ședințe fiind de 45 de lei. Plata se va face lunar si anticipat in contul societatii. Participă elevi din orice unitate școlară.

Pregătirea este condusă de Prof Univ Dr Magnolia Tilca

Inscrie-te