Matematica clasa a VIII-a Boroica


Descrierea cursului

Desfășurăm cursuri exclusiv ONLINE până la Sărbatori!

Start înscrieri meditații matematică pentru anul școlar 2020-2021!

Începem în septembrie 2020. Pentru un maxim de eficiență ne dorim sa desfășurăm cursul în varianta clasică, cu copiii în bănci, la școală. Dacă împrejurările nu permit, vom veni cu variantă de pregătire la distanță/online, urmând să trecem la pregătirea clasică de îndată ce acest lucru va fi posibil. Sănătatea e pe primul loc!

Aceste meditații sunt pentru cunoscători! Pentru cunoscătorii de matematică... care doresc să iși asigure o notă excelentă la examenul de Evaluare Națională și să ocupe cu succes la Colegiul Șincai un loc în clasele de profil real.
Aceste meditații sunt pentru cunoscători! Pentru cei care știu că elevii "șlefuiți" de domnul Profesor Gheorghe Boroica beneficiază de priceperea unu dascăl care conduce elevii spre reușită!
Cuvintele de laudă sunt de prisos - Domnul Profesor și-a construit un nume de-a lungul multor generații! Înscrierea la acest curs presupune o responsabilitate și un efort pentru părinte - copil - profesor, dar și o investitie cu sanse maxime de reusită!
Meditațiile la matematică se vor face în medie în grup de 7 elevi. Meditațiile se desfășoara in principiu la Colegiul Șincai in fiecare zi de JOI de la ora 17:10 la 18:40 începând cu septembrie 2020. 

Acest orar este provizoriu și îl vom adapta contextului educațional impus de pandemie si Ministerul Educației.

Fiecare curs va dura 90 minute și costă 50 lei. Plata se va face lunar și anticipat in contul societații. Participă elevi din orice unitate școlară.

Pregătirea la distantă/online presupune din punct de vedere tehnic calculator și conexiune internet din partea participantului.

Nu pierde șansa! Concurența e mare! 

Meditațiile vor fi conduse de Profesor Gheorghe Boroica

Inscrie-te

matematica, Profesor Boroica, meditatii matematica, examen capacitate, examen testare nationala, profesor matematica, curs matematica, pregatire matematica