Matematica clasa a VIII-a Boroica


Descrierea cursului

Start înscrieri meditații matematică pentru anul școlar 2022-2023!

Începem în septembrie 2022.

Aceste meditații sunt pentru cunoscători! Pentru cunoscătorii de matematică... care doresc să iși asigure o notă excelentă la examenul de Evaluare Națională și să ocupe cu succes la Colegiul Șincai un loc în clasele de profil real.
Aceste meditații sunt pentru cunoscători! Pentru cei care știu că elevii "șlefuiți" de domnul Profesor Gheorghe Boroica beneficiază de priceperea unu dascăl care conduce elevii spre reușită!
Cuvintele de laudă sunt de prisos - Domnul Profesor și-a construit un nume de-a lungul multor generații! Înscrierea la acest curs presupune o responsabilitate și un efort pentru părinte - copil - profesor, dar și o investitie cu sanse maxime de reusită!
Meditațiile la matematică se vor face în medie în grup de 10 elevi. Meditațiile se desfășoara la sediul centrului educațional PlusCreativ - str Progresului nr 27, in fiecare zi de MIERCURI de la ora 17:10 la 18:40 începând cu septembrie 2022. Orarul este provizoriu dar ne von strădui să îl menținem.

Fiecare curs va dura 90 minute și costă 50 lei. Plata se va face lunar și anticipat in contul societații. Participă elevi din orice unitate școlară.

Nu pierde șansa! Concurența e mare! 

Meditațiile vor fi conduse de Profesor Gheorghe Boroica

Inscrie-te

matematica, Profesor Boroica, meditatii matematica, examen capacitate, examen testare nationala, profesor matematica, curs matematica, pregatire matematica