Matematica clasa a VI-a


Descrierea cursului

E important să ții pasul cu programa la matematica în clasa a VI-a. Pregătește-te la timp, nu lăsa materia să se acumuleze! Anul trecut a fost greu cu online-ul. Dar de la toamna
meditațiile clasice la matematică pentru consolidare și aprofundarea materiei îți vor fi de ajutor! Eventuale goluri vor fi acoperite.

Adă la curs orice nelămurire/întrebare/problemă nerezolvată și Doamna profesoară va gasi calea să întelegi soluția.
Cu o experientă pedagogică și cu mult tact, Profesor Univ Magnolia Tilca reușește, prin predare combinată cu exerciții variate, să îmbunătățească rezultatele elevilor la matematica și să ii apropie de această materie.
Suntem conștienți de responsabilitatea și efortul ce-l presupune angajamentul părinte-copil-profesor de a participa la meditații pe parcursul anului școlar, dar vă asigurăm că și rezultatele nu vor întârzia să apară.
Investește în copilul tău, investește în viitor!
Bucură-te de progres!
Meditațiile se desfășoară săptămânal la sediul PlusCreativ (str Progresului 27) în fiecare zi de Joi de la oara 16:00 la 17:30. Cursul durează 90 minute și costă 45 lei. Plata se va face lunar și anticipat în contul societății. Estimăm grupă de 5 elevi. Pot participa elevi din orice unitate școlară.

Pregătire cu responsabilitate - titular curs Profesor Magnolia Tilca

Inscrie-te

matematica, meditatii matematica, curs matematica, meditatii baia mare, mate, profesor cu tact, profesor cu tact si experienta didactica, meditatii profesor calificat