Limba română clasa a VIII-a


Descrierea cursului

START înscrieri meditații an școlar 2022-2023!

Cursurile încep în septembrie, cu o ședință de 90 de minute in fiecare săptămână.

Acest curs de pregătire (meditații limba română) este dedicat viitorilor elevi de clasa a VIII-a. Cele 90 de minute de curs vor cuprinde predare, testări, recapitulări si simulări. Voi fi un real sprijin pentru completarea si consolidarea cunoştinţelor la limba română, astfel încât să fiți încrezători in forțele proprii și să obțineți punctaje care să vă permită accesul la cele mai prestigioase licee din județ.

Pe parcursul acestui curs vom dezvolta gândirea critică, creativitatea, spiritul reflexiv, consolidându-se astfel competențele fundamentale ce stau la baza comunicării eficiente, persuasive, necesare în orice manifestare discursivă umană.

Meditațiile se desfăşoară la sediul PlusCreativ, str Progresului nr 27,  în ficare zi de LUNI de la ora 15:30 pâna la 17:00.

Pot participa elevi din orice unitate şcolară.
Durata unei sesiuni de pregătire durează 90 minute și costă 50 lei. Plata se va face  la fiecare sedinta sau lunar și anticipat în contul societății. Estimăm grupă în medie de 10 elevi.

Ai ocazia să te pregătești alături de cei mai buni!
Pregătirea este coordonată de Profesor Codruta Cozma

Inscrie-te

meditatii examen capacitate, profesor implicat, limba româna, testare națională, meditatii cu profesor deosebit, profesor competent, liceu de prestigiu,