Interviul de angajare


Descrierea cursului

Ai fost chemat la interviu? Felicitări, ai trecut așadar de prima etapă de selecție! 

Acum e șansa ta să te diferențiezi de competitorii tăi, să reușești să iți pui in lumină calitățile! Sfaturile practice din acest curs iți vor fi de un real sprijin.
Interviul de angajare este in general o discutie-dialog cu durată între 30 de minute și o oră, în vederea analizării candidatului pentru jobul dorit. Având în vedere că niciodată nu ai ocazia să faci a doua oară o primă bună impresie, prima întâlnire este șansa ta! 

In 10 ore de CURS INTENSIV împărtit în două sesiuni a câte 5 ore fiecare, oferim cursanților posibilitate de a se pregăti practic pentru a fi eficienți și de succes începând cu reanalizarea anunțului de angajare și până la strângerea de mână de la final.

Într-o piață a muncii deosebit de competitivă și mobilă, recrutarea forței muncă s-a profesionalizat tot mai mult. Cursul este conceput ca o abordare practică a Interviului profesional de angajare, din multiple perspective, în conformitate cu cerințele generale, internaționale.

Vom aborda coerent, componentele verbale, nonverbale, comportamentale și tematice, antrenând cursanții pentru a performa atât în interviul de angajare cât și în viață, câștigând în siguranță, prestanță și capacitate persuasivă.

Vino la acest curs pentru a-ți depăși limitele, pentru a fi mai bun la orice interviu din parcursul tău profesional, pe piața internă și internațională a muncii!

Cursurile vor avea loc în două sâmbete consecutive la sediul centrului educațional PlusCreativ, str Progresului nr 27 Baia Mare, câte 5 ore de curs pe zi în intervalul orar 9-14.

Cost pentru 10 ore de curs - 300 de lei.

GRUPA ESTE ÎN FORMARE. Vă rugăm apăsați butonul albastru înscrie-te și vom lua legătura cu dvs in cel mai scurt timp. 

Vă astept cu entuziasm la curs!

Profesor Ana Moldovan

Inscrie-te