Curs limba germana elevi 15+


Descrierea cursului

Cursul de față își propune o aprofundare cât mai plăcută a ceea ce înseamnă universul limbii și culturii germane. Activitățile vor avea atât un caracter teoretic, cât și practic și își setează ca țel îmbunătățirea cunoștintelor lingvistice deja dobândite și dezvoltarea de noi competențe.

Urmărim ca elevii să dobândească capacitatea de abordare a unui text citit sau audiat, abilitatea de a se familiariza cu diferite genuri, stiluri și registre ale limbii, însușirea unui vocabular nou și variat, dar totodată și însușirea de noi concepte gramaticale și consolidarea celor vechi. Fiind deja angrenați în studiul formal sau informal al limbii germane, cursantii vor pune accent pe analiza si comentarea textelor, respectiv exprimarea de opinii și judecăți de valoare personală. Conținuturile tematice abordare vor avea legătură cu spectrul personal, familia, școala, lumea înconjurătoare, cultura și civilizația specifică spațiului germanofon.

Pe lângă toate acestea, profesorul coordonator va oferi îndrumare în ceea ce privește pregătirea pentru dobândirea certificatelor lingvistice recunoscute internațional.

Cursul se adresează elevilor de la 15 ani în sus care se alflă în curs de aprofundare a limbii germane. Cursurile de limba germană se desfășoară în ficare miercuri de la 17:30 la 19:00. Locul de desfășurare- sediul PlusCreativ - str Progresului nr 27. Cursurile costă 60 lei/ședința de 90 minute. Locuri limitate - grup restrans și foarte restrâns.

 Pot participa elevi din orice unitate școlară.

Astept să ne bucurăm împreună de frumusețea limbii germane!

Profesor coordonator Oana Csepregi

Inscrie-te