Curs germana gimnaziu cls VI-VIII


Descrierea cursului

Curs limba germană pentru elevi de gimnaziu cu vârste cuprinse între 12-15 ani (clasele VI, VII si VIII)

Cursul de față își propune o inițiere cât mai plăcută în ceea ce înseamnă universul limbii și culturii germane. Activitățile vor îmbina latura teoretică și practică, si vom urmări un proces accelerat de achizitionare a cunoștințelor.

De asemenea, pentru acest curs ne-am propus ca elevii să dobândească, prin informatii structurate, capacitatea de lecturare a unui text scurt, să desprindă sensul global al unui mesaj audiat și scris, să înțeleagă instrucțiuni simple și scurte, dar în același timp să reușească producere și notarea unor propoziții si sintagme  (ex: să alcătuiască afirmații despre ceea ce înseamnă universul personal). Dialogul, comunicarea rămân puncte de referință în derularea acestui curs facilitând conversatia în situații reale de viață. Vom relua problemele sensibile de gramatică parcurse la școală și vom lucra la o exprimare cât mai corectă și fluentă.

Cursul se va desfășura începând din septembrie 2023 în fiecare săptămâna la sediul PlusCreativ, str Progresului nr 27. Participă elevi din orice unitate școlară. Durata unei ședințe este de 90 de minute și costă 60 de lei. Locuri limitate- acest curs se va desfășura în grup restrâns. 

 

 

Inscrie-te