Engleza elevi clasele I-II


Descrierea cursului

Preluăm înscrieri pentru anul școlar 2022-2022! 

Entuziasmul este molipsitor. Si limba engleza poate fi :)

Răspândirea, amploarea și importanța pe care limba engleză o reprezintă atât în prezent cât și în viitor constituie principalul motiv pentru care aceasta e studiata încă din copilarie. Se știe ca un copil învață și reține ușor și repede. Ghidat de un profesor inspirat și dedicat, învățarea este un proces natural asociat unor activități plăcute și interactive. Astfel copiii reușesc să ne surprindă cu vocabularul și structurile logice pe care și le însușesc cu entuziasm prin metodele moderne de predare combinate și joc.

Având la dispoziție o bază materială didactică adecvata și acces multimedia, împreună vom aprofunda cunoșiintele de limba engleză dobândite în primii ani de școală și vom pune bazele pentru clasele gimnaziale. Elevii vor învăța să comunice în limba englez și să se exprime în diferite situații cotidiene.
Profesoara Raluca Săsaran e grozavă!

Vom forma o grupa pentru ziua de Luni de la 16:30 - 17:30. Meditațiile se desfășoară pe durata a 60 de minute, la sediul Pluscreativ (str Progresului nr 27) din Baia Mare.
Pot participa elevi din orice unitate școlară.
Cost - 30 lei/ședință de 60 minute. 

Profesor Raluca Sasaran

Inscrie-te

meditatii engleza, engleza distractiva, engleza interactiva, curs engleza, profesor bun limba engleza, profesor fain engleza,