Curs de prim ajutor


Descrierea cursului

Ce este un curs de prim ajutor?

Un curs de prim-ajutor este o formare care învață participanții cum să acorde îngrijiri de bază pentru o persoană rănită sau bolnavă până când ajunge asistența medicală profesională. Cursurile de prim-ajutor pot acoperi o varietate de subiecte, cum ar fi resuscitarea cardiopulmonară, controlul sângerării, gestionarea traumatismelor, și cum să recunoască și să gestioneze diferite afecțiuni medicale și accidente.

De ce este important ca fiecare din noi să urmăm un curs de prim ajutor?

Este important ca fiecare persoană să urmeze un curs de prim ajutor deoarece aceasta le permite să fie pregătiți pentru a acorda îngrijiri de bază în cazul unui accident sau a unei situații de urgență. Acest lucru poate salva vieți și poate ajuta la prevenirea deteriorării ulterioare a sănătății. De asemenea, un curs de prim ajutor poate ajuta o persoană să-și cunoască limitele și să știe când să ceară ajutor profesional.

Unde și când poți să urmezi un asemenea curs?

Centrul educațional PlusCreativ, în colaborare cu Cabinetul de Medicina Muncii al dnei dr Lavinia Stănescu, organizează sesiuni de curs de prim ajutor în fiecare vineri în intervalul orar 10-12. Locație - str Progresului nr 27, Baia Mare.

Informațiile oferite de echipa dnei doctor Lavinia Stanescu vor fi însoțite de materiale didactice corespunzatoare și vor fi adaptate nivelului de înțelegere al participanților. Elevii de liceu vor beneficia de informații mai complexe. 

Invităm colectivele de elevi însotite de învățător/diriginte să se programeze și să paticipe la acest curs de prim ajutor. 

Contact 0745 611561 -Delia

Tarif/elev/curs - 10 lei. 

 

Inscrie-te